21 November, 2024
پلتفرم-تبلیغات

راه هایی برای دیده شدن به کمک پلتفرم تبلیغات

اجاره فضای تبلیغاتی

 

افرادی که اندکی با صفحات وب آشنایی دارند و می‌دانند که شرکت‌ها و کسب و کارهای مختلف چگونه می‌توانند از ابزارهای تبلیغاتی مختلف استفاده کنند قطعا با پلتفرم تبلیغات در بستر وب نیز آشنا هستند. این ابزارها به طور کلی ساز و کار نزدیک به هم دارند اما تفاوت‌های کوچکی آن‌ها را از هم متمایز کرده است. حتما شاید برای شما هم پیش آمده باشد که هنگامی که وارد یک سایت می‌شوید انواع مختلف تبلیغات برای شما نمایش داده شود. امروز می‌خواهیم کمی بیش‌تر با پلتفرم تبلیغات آشنا شویم و به صورت عمیق‌تری به آن‌ها نگاهی بیندازیم.

تبلیغات به سبک بیلبوردهای شهری

قطعا شما هم هنگامی که در خیابان راه می‌روید بیلبورد‌های کوچک و بزرگ تبلیغاتی را در معابر و مکان‌های مختلف شهر دیده‌اید. محتوای این بیلبورد‌ها ممکن است برای ما جذاب باشند و باعث شود با آن ها عکس بگیریم. دسته‌ای دیگر نیز برای ما اهمیت چندانی ندارند و پس از چند دقیقه آن‌ها را از خاطر می‌بریم. سنجش این امر که بیلبورد چه تعداد از بازدیدکنندگان را جذب کرده است و چه تعداد بدون علاقه از آن رد شده‌اند ممکن نیست و نمی‌توان عددی برای آن بیان کرد.
واضح است که قیمت بیلبورد‌های شهری متناسب با مکانی که در آن نصب می‌شوند متفاوت است. همین مسئله در پلتفرم تبلیغات به صورت تبلیغات بنری ثابت نیز صادق است. قیمت تبلیغات شما متناسب با فضایی که در سایت میزبان به شما اختصاص داده می‌شود و خود سایتی که در آن تبلیغ می‌کنید متفاوت است. شمار بازدیدکنندگان از تبلیغات بیلبوردی را نمی‌توان اندازه گیری کرد و صرفا جهت اطلاع رسانی به شکل عمومی انجام می‌گیرد و هیچ نظارتی بر بازده آن نیست؛ دقیقا مانند تبلیغات بنری ثابت.

تمایل بعضی از شرکت‌ها برای استفاده از این سبک تبلیغات

برخی از کسب و کارها با هدف آگاه شدن مردم از برند آن ها و دیده شدن کسب و کارشان از تبلیغات بنری ثابت استفاده می‌کنند. آن ها تمایل دارند فارغ از رقابت با دیگر تبلیغات بتوانند کاربران را به سمت خود جذب کنند و اعتماد آن‌ها را به دست بیاورند.
متناسب با بازه‌ی زمانی که سایت میزبان تبلیغات شما را در سایت خود قرار می‌دهد کاربران متفاوتی این تبلیغ را می‌بینند. از آن جا که دیگر سایت‌های معتبر تبلیغات شما را انجام می‌دهند کاربران اعتماد بیش‌تری به شما کرده و کسب و کار شما برای آن ها قابل قبول‌تر می‌شود. به منظور تحلیل کمپین خود می‌توانید لینک utm را در گوگل آنالیتیکس قرار داده و شماره افراد ورودی را بررسی کنید.
کسب و کار هایی که قشر خاصی از مردم مشتری آن‌ها هستند و به تازگی وارد بازار شده ‌اند می‌توانند از این سبک تبلیغات استفاده کنند. چرا که کاربران آن‌ها را نمی‌شناسند و به منظور جذب اطمینان آن‌ها می‌توان از این ابزار کمک گرفت. به این شکل کاربران به آن ها کمی اعتماد کرده، با آن ها آشنا می ‌شوند و دیگر نیازی نیست که از سایر روش‌‌های تبلیغاتی استفاده کرد تا آن ها را به سمت خود بیاورند.

روش های کاربردی در پنل تبلیغات

حال سراغ دو نوع تبلیغ با نام‌های کلیکی و ارسالی می‌رویم و در بلاگ میز به آن‌ها نگاهی می‌اندازیم.

1- تبلیغات کلیکی

یکی از روش های تبلیغاتی که امروزه از میان دیگر روش های تبلیغ و بازاریابی در پلتفرم تبلیغات مورد علاقه کسب و کار ها قرار گرفته است تبلیغات کلیکی می باشد. در این روش به ازای هر کلیک بر روی تبلیغ شما در سایت میزبان از شارژ حسابتان کسر می‌شود. بدین شکل دیگر نیازی نیست تا هزینه های اضافی برای تبلیغات بپردازید و با شیوه ای خوب متناسب با بودجه ای که صرف تبلیغات می کنید کاربرانی را به سمت سایت خود جذب می کنید.
پیش تر بیان شد که هزینه تبلیغات بنری ثابت متناسب با سایت میزبان و جایگاهی که به شما اختصاص داده می شود متغیر است اما در تبلیغات بنری کلیکی با توجه به مبلغ توافق شده با سایت میزبان به ازای هر کلیک روی تبلیغات، هزینه ای به آن ها پرداخت می کنید. مطابق با بودجه ای که صرف این کار می کنید شماری بازدیدکننده به سمت سایت شما می آیند که این تعداد با شمار کلیک هایی که در سایت میزبان انجام شده است در ارتباط است.
شماری از سایت های میزبان مینیمم لیست قیمت خود را در سایتشان قرار می دهند و شما با فیلتر نرخ کلیکی که مد نظر دارید از میان آن ها دسته ای را جدا می کنید. حال این شما هستید که از میان سایت های منتخب، میزبان تبلیغاتتان را بر می گزینید و با آن ها همکاری می کنید. البته در زمان های متفاوت این قیمت ها مختلف هستند و در نتیجه تعداد گزینه های شما برای همکاری نیز تغییر می کند.

CTR چیست؟

اگر بخواهیم CTR یا همان نرخ کلیک را به شکلی ساده تعریف کنیم می ‌توان از این بیان استفاده کرد: شماره کلیک های کاربران بر روی سایت شما تقسیم بر شمار نمایش سایت شما به کاربران.
بازه ی عددی نرخ کلیک بین صفر تا صد است. البته این عدد همواره یکسان نیست و همان طور که واضح است در بازه های زمانی مختلف تغییر می کند زیرا تعداد کاربرانی که به سایت شما مراجعه می کنند در هر روز و یا به طور متوسط در هر ماه یکسان نیست.

راهی برای ارتقاء بازده پلن تبلیغاتی

به منظور ارتقا پلن خود نیاز است تا فیدبک‌ها و حالات کاربران که از روش‌های مختلف به دست شما می‌رسد را مورد بررسی قرار دهید و از میان لیست سایت‌های برگزیده‌تان مناسب‌ترین گزینه‌ها را انتخاب کنید. برای این کار چندین سایت برتری که نتایج بهتری برای شما داشته‌اند را به white list خود بیفزایید و ادامه‌ی مسیر همکاری در زمینه تبلیغات را با این چند سایت پیش ببرید.
در بررسی سایت‌های منتخب ممکن است مشاهده کنید که سایتی بازدهی متناسب با هزینه‌ی پرداخت شده برای هر کلیک را نداشته است. منظور از عدم بازدهی کم بودن فعالیت‌های کاربران (مثلا خرید کردن محصول و یا وارد کردن ایمیلشان) در قبال هزینه‌ای که برای هر کلیک پرداخت کرده‌اید می‌باشد. در این شرایط بهتر است میزان همکاری خود را با این قبیل سایت‌ها کاهش داده و یا قطع همکاری کنید و آن ها را به black list بیفزایید.

مهم‌ترین زیرشاخه‌های تبلیغات کلیکی

از مهم‌‌ترین زیرشاخه‌‌های تبلیغات کلیکی همسان، بنری و محصول هستند که تمامی خصوصیات تبلیغات کلیکی را در خود دارند. در ادامه مسیر پلتفرم تبلیغات به بررسی این موارد می پردازیم.

  • تبلیغات همسان

در این سبک از تبلیغات از آن جا که تبلیغ متناسب با خود سایت میزبان هماهنگ سازی شده است به میزان بیشتری مورد علاقه کاربران سایت واقع می‌شود و در نتیجه با کلیک بیش‌تر روی آن، ورودی سایت شما بیش‌تر می‌شود. انواع عادی و ریتارگتینگ دو شاخه از تبلیغات کلیکی همسان هستند که به شکل کامل در زیر راجع به آن ها بحث می‌کنیم.

  • حالت عادی و ریتارگتینگ تبلیغات همسان

در این حالت کمپین شما بدون توجه به اولویت‌های سایت‌های میزبان و با آزادی عمل بیش‌تر، تبلیغات شما را پیاده سازی می‌کند. با غیر فعال کردن حالت ریتارگتینگ در مسیر ایجاد کمپین نوع عادی فعال می‌شود و می‌توانید از آن استفاده کنید.

  • تبلیغات کلیکی به شیوه‌ی بنری

بر خلاف تبلیغات همسان که سعی دارد در ظاهر سایت میزبان پنهان شود و متناسب با آن جلو برود تبلیغات کلیکی در تلاش است تا با ظاهر جذابش با صدای بلند نام برند شما را بگوید و در جایگاه ویژه تبلیغات سایت میزبان نظر کاربران را بیش‌تر به سمت خود جلب کند. برای اجرای این سبک تبلیغ می‌توانید از تصاویر ثابت و یا متحرک استفاده کنید تا بتوانید آگاهی کاربران را نسبت به برند خودتان افزایش داده و در نتیجه به کمک بیشتری شناخته شدنتان کند.

  • حالت محصول

یکی از انواع روش‌های تبلیغ که برای پیاده سازی آن نیاز به تولید محتوا ندارید تبلیغ کلیکی محصول است. طبق اطلاعات و داده‌های سایت و محصولاتی که در آن اضافه کرده‌اید فرآیند تبلیغ برایتان اجرا می‌شود. برای این کار لازم است تا یک کد جاوا اسکریپت به تگی در سایتتان بیفزایید تا بتواند به صورت خودکار از محتویات سایت استفاده کرده و این فرآیند را انجام دهد. این کار بر اساس تعداد بازدید ها، میزان محبوب بودن و دیگر فاکتور‌های محصول پیاده‌سازی می‌شود.


مطلب پیشنهادی: همه چیز در مورد تبلیغات موبایلی


2- تبلیغات ارسالی

تبلیغات ارسالی نیز در پلتفرم تبلیغات جایگاه ویژه‌ای دارد. این نوع تبلیغات شامل پاپ آپ، پوش نتیفیکیشن، ایمیل مارکتینگ و … می‌شوند. در ادامه در مورد یکی از پرکاربرد‌ترین آن‌ها صحبت می‌کنیم.

پوش نوتیفیکیشن

نوعی پیام ساده که برای کاربر ارسال می‌شود را پوش نوتیفیکیشن می‌گویند. برای ارسال این پیام لازم نیست تا کاربر در حال استفاده از اپ خاصی باشد و یا حتی با گوشی خود کار کند. این پیام به صورت خودکار بر روی صفحه موبایل کاربر ظاهر می‌شود و مطلبی که از قبل آماده کرده‌اید را نمایش می‌دهد.
به کمک پوش نوتیفیکیشن‌ها می‌توان کار‌های متفاوتی مانند اطلاع رسانی درباره‌ی تخفیفات فصلی و یا لیست خدمات جدید را انجام داد. حتی می‌توانید به کاربران پیشنهاد دهید تا محصولاتی را بازدید کرده و خریداری کنند. هدف استفاده از این ابزار، برقراری ارتباط با جمع زیادی از مشتریان و کاربران بدون نیاز به واسطه و یا کانالی دیگر می‌باشد تا آن ها را ترغیب به انجام عملی کنید.
پوش نویتفیکیشن‌ها تقریبا همانند پیامک هستند و موردی که این دو پیام را از هم متمایز می‌کند مقاصد آن‌ها است. در این بستر مقصد‌ها افراد و کاربران خاصی هستند و پیام به شکل عمومی میان مردم به اشتراک گذاشته نمی‌شود. استفاده از این ابزار برای اکثر سیستم عامل‌ها مانند اندروید، ios و انواع دیگر امکان پذیر است و از این رو محدودیتی ندارد.
استفاده از پوش نوتیفیکیشن
قبل‌تر بیان شد که پوش نوتیفیکیشن‌ها به عنوان یکی از پلتفرم‌های تبلیغات می‌توانند به کمک کسب و کار‌ها و توسعه دهندگان بیایند تا بتوانند به راحتی از این طریق با کاربران خود ارتباط گرفته و مطالبی که تمایل دارند مشتریان و مخاطبانشان از آن اطلاع یابند را ارسال کنند.
مزیت‌هایی که این بستر در مقایسه با سایر راه‌های ارتباطی دارد آن را مورد استقبال شرکت‌ها قرار داده است و برخی از مشکلات راه‌های ارتباطی گذشته را ندارد. برای مثال در مقایسه با ایمیل مارکتینگ پیام میان ده‌ها ایمیل دیگر گم نمی‌شود و بر اساس آمار پوش ها تقریبا دو برابر ایمیل‌ها ورودی برای سایت می‌آورند.
حال که کمی با دنیای تبلیغات در بستر آنلاین آشنا شدید می‌توانید به کمک ابزار‌ها و فرآیند‌های مختلف، مسیر رشد کسب وکار خود را راحت‌تر طی کنید. در صورتی که در این مسیر نیاز به کمک داشتید می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی ما در بلاگ میز سوالات خود را از همکاران ما بپرسید.

اشتراک‌گذاری

کارشناس دیجیتال مارکتینگ هستم و در حوزه استارتاپ‌های آی‌تی فعالیت می‌کنم. شروع کاری من با تولید محتوا در زمینه گردشگری و برندینگ شروع شد و تصمیم گرفتم یه پیشرفتی تو زندگی خودم ایجاد کنم این شد که در سال 1397 به عنوان مدیر دیجیتال مارکتینگ در هلدینگ دانش بنیان آریانا فعالیت حرفه‌ای خودم رو شروع کردم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *